Featured Posts

Футболни прогнози за 29.11.2009 След успешната събота - 100% познаваемост, 4 прогнозирани срещи и 4 познати ще се опитам да ви помогна...

Readmore

Футболни прогнози за 28.11.2009 Тотнъм - Астън Вила Дата и час: 28.11.2009; 17:00 Първенство: Англия, Премиършип Прогноза: гол/гол Коефициент:...

Readmore

Футболни прогнози за 28.11.2009 Тотнъм - Астън Вила Дата и час: 28.11.2009; 17:00 Първенство: Англия, Премиършип Прогноза: гол/гол Краен...

Readmore

Футболни прогнози за 22.11.2009 От днешните мачове се спрях на един - Тотнъм - Уигън.Ето и прогнозата ми: Тотнъм - Уигън Дата: 22.11.2009;...

Readmore

Футболни прогнози за 14.07.2009 Този уикенд няма да има мачове от големите европейски първенства, защото ще се проведат баражи...

Readmore

Азиатски хендикап

Posted by vexxx | Posted in Полезно | Posted on 13-10-2009

0

Какво е хендикап?

Хендикапа е начин, по който спортните състезания се правят по-равностойни.Това се прави като на по-слабия отбор се дава преднина от няколко гола или точки.

Какво е азиатски хендикап?

Азиатският хендикап е сравнително нов тип залог, който се предлага при футболните мачове.Той е направен така, че на теория и двата отбора имат изравнен шанс за победа.При тези залози равенството е изключено.Така вие трябва да прогнозирате победа за домакин или гост като вземете впредвид хендикапа, който избрания от вас отбор е получил или им е отнет.Азиатския хендикап може да ви се струва сложен в началото, защото има много различни варианти.

Азиатски хендикап 0,5

1,95 Челси (-0,5) срещу Ливърпул (+0,5) 1,95
Числото преди отбора е предложеният коефициент, а числото в скобите е хендикапа.Това означава, че Ливърпул получават въображаем половин гол аванс в началото на мача.Ако заложите на Челси, които започват мача с половин гол пасив, за да бъде залогът ви печеливш, трябва те да победят.Ако заложите на Ливърпул, печелите при тяхна победа или равенство.

Азиатски хендикап 0

Такъв хендикап се предлага, когато шанса на играещите отбори е близък или равен.Тук вие всъщност залагате на някой отбор като равенството е изключено.Ако избраният отбор спечели, залогът ви е печеливш.Ако мачът завърши равен, залогът ви се връща.

Азиатски хендикап 1

Ако изберете отбора с хендикап -1, трябва той да победи с поне 2 гола за да бъде залогът ви печеливш.Ако отбора ви спечели с 1 гол, залогът ви ще бъде върнат.Ако изберете отбора с преднина +1 гол, печелите при тяхна победа или равенство.При загуба с 1 гол залогът ви ще бъде върнат.Този тип залог е полезен, когато очаквате по-слабия отбор да направи нещо в мача.Тогава дори и ако бъдат победени с 1 гол, вие не губите нищо.

Азиатски хендикап 1,5

Тук, ако изберете отбора с хендикап -1,5, печелите, когато отбора ви спечели с 2 или повече гола.Ако направите залог за отбора с преднина +1,5 гола, той е печеливш при победа, равенство и загуба с 1 гол от избрания от вас отбор.

Двоен азиатски хендикап

При двойният азиатски хендикап залогът ви се разделя на 2.
Рома (-0,5, -1) срещу Наполи (+0,5, +1)
Вие избирате Рома.Половината от залога ви се залага на победа за Рома с хендикап -0,5, а другата половина на хендикап -1.Резултата се определя по показаните досега варианти на азиатския хендикап.

Двоен азиатски хендикап 0, 0,5

Този тип азиатски хендикап се среща като -0,25 (0, -0,5) и +0,25 (0, +0,5).Ако заложите за отбора с хендикап 0, -0,5, вие печелите, ако той спечели.Ако мачът завърши равен губите 50% от залога си, а другата половина ви се връща.Ако изберете отбора с хендикап 0, +0,5, залогът ви е печеливш, когато избраният от вас състав спечели.Ако мачът завърши равен, 50% от залога ви губи, а другата половина ви се връща.

Двоен азиатски хендикап 0,5, 1

Ако изберете отбора с пасив (-0,5, -1) още срещан и като -0,75, печелите, когато той спечели с 2 или повече гола.Ако победата е с 1 гол, половината ви залог се връща, а другата половина губи.Ако изберете отбора с преднина (+0,5, +1) или +0,75, печелите, ако избрания отбор победи или направи равен.При загуба с 1 гол, половината ви залог се връща, а другата губи.

Коефициенти за азиатски хендикап

При хендикапи без възможност за равенство коефициентите и вариациите на хендикапа са различни.Букмейкърите печелят по-малко, отколкото при залог за краен резултат, включващ възможността за равенство.Те обиковенно изплащат около 90-100% от парите, които взимат.Това прави залозите за азиатски хендикап стойностни.

Post a comment

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin