Featured Posts

Футболни прогнози за 29.11.2009 След успешната събота - 100% познаваемост, 4 прогнозирани срещи и 4 познати ще се опитам да ви помогна...

Readmore

Футболни прогнози за 28.11.2009 Тотнъм - Астън Вила Дата и час: 28.11.2009; 17:00 Първенство: Англия, Премиършип Прогноза: гол/гол Коефициент:...

Readmore

Футболни прогнози за 28.11.2009 Тотнъм - Астън Вила Дата и час: 28.11.2009; 17:00 Първенство: Англия, Премиършип Прогноза: гол/гол Краен...

Readmore

Футболни прогнози за 22.11.2009 От днешните мачове се спрях на един - Тотнъм - Уигън.Ето и прогнозата ми: Тотнъм - Уигън Дата: 22.11.2009;...

Readmore

Футболни прогнози за 14.07.2009 Този уикенд няма да има мачове от големите европейски първенства, защото ще се проведат баражи...

Readmore

Как да залагаме успешно – полезни съвети

Posted by vexxx | Posted in Полезно | Posted on 10-11-2009

0

Когато залагате е много важно да бъдете дисциплинирани, да се контролирате и да увеличавате знанията си за избрания от вас спорт.Ако изпълнявате горните неща, можете да печелите от залози за всякакъв вид спорт – като се започне от футбол, хокей и се стигне до волейбол.Трябва да избирате залозите си разумно.Винаги помнете, че всеки залог има определена парична стойност.Трябва да отделите малко време за четене на различни спортни сайтове с новини и сайтове с прогнози.Ето един списък, съдържащ 7 полезни съвета, които ще ви помогнат да правите успешни залози.

1. Научавайте стартовите състави за играещите отбори.Откривайте добрите играчи и позициите, на които играят.Разучете стратегиите им на игра в предишните мачове.

2. Проверявайте кои са контузените играчи за отборите.Това ще ви помогне да разберете, ако някои отбор има по-голям шанс да спечели.

3. Интересувайте се и от резервната скамейка на отборите.В по-завързаните мачове малки неща като това могат да наклонят везните в полза на някой отбор.

4. Вижте историята на мачовете между двата отбора и кой отбор има предимство в тях.Залагайте по-често на отбора, който има повече победи.Задължително взимайте впредвид и моментната форма на отборите – последните им мачове.

5. Преди да заложите се уверете, че познавате и двата играещи отбора добре.

6. Винаги правете залози, които влизат в лимита ви.Не правете залози с големи суми, които не можете да си позволите да загубите.

7. Ако загубите, не се влияйте от емоциите си.Опитайте се да разберете защо нещата са се убъркали и си вземете поука.Съсредоточете се върху следващия си залог, разучете отборите още по-добре.Помнете, че залозите трябва да бъдат правени със мозъка, а не със сърцето.

Ако използвате тези съвети, ще имате много по-голям шанс за печалба от спортни залагания.Трябва да помните, че не трябва да се пристрастявате и да избягвате залозите, за които не сте сигурни.

Post a comment

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin