Featured Posts

Футболни прогнози за 29.11.2009 След успешната събота - 100% познаваемост, 4 прогнозирани срещи и 4 познати ще се опитам да ви помогна...

Readmore

Футболни прогнози за 28.11.2009 Тотнъм - Астън Вила Дата и час: 28.11.2009; 17:00 Първенство: Англия, Премиършип Прогноза: гол/гол Коефициент:...

Readmore

Футболни прогнози за 28.11.2009 Тотнъм - Астън Вила Дата и час: 28.11.2009; 17:00 Първенство: Англия, Премиършип Прогноза: гол/гол Краен...

Readmore

Футболни прогнози за 22.11.2009 От днешните мачове се спрях на един - Тотнъм - Уигън.Ето и прогнозата ми: Тотнъм - Уигън Дата: 22.11.2009;...

Readmore

Футболни прогнози за 14.07.2009 Този уикенд няма да има мачове от големите европейски първенства, защото ще се проведат баражи...

Readmore

Rounders ORG – покер стратегии, новини и събития

Posted by admin | Posted in Статии за начинаещи | Posted on 23-12-2015

0

roundersЗнаете ли, че покрай Коледните и Новогодишни празници, много хора, залагащи онлайн, си докарват огромни приходи?
Ако още се чудите от къде да започнете, ако все още се колебаете, можете да се консултирате със специалисти. Повечето от тях ще Ви уверят, че BG ROUNDERS ORG е мястото, където да следите трендовете и да правите много пари онлайн.
Ако също така се чудите, коя от офертите на проекта да изберете, то можете да попълните формата за обратна връзка, след което екипът от специалисти ще Ви разясни вариантите.
Информацията в покер средите е много важно нещо. Ако получите точната и вярна информация, то трябва да знаете, че успехът е неизбежен.

Естествено и късметът играе роля, но предимно добрите отзиви от онлайн залагащите, са един от основните фактори, които ще направят така, че да печелите повече и повече.

Можете да използвате съветите на екипът на RoundersOrg многократно, без да се тревожите от това, дали досаждате или дали прекалявате.
Компетентни и доказани в областта специалисти са на разопложение за това да Ви въведат в покер средите.

Покер състезанията – ако вече сте в час със залаганията, то непременно отделете минутка и за раздел „Състезания“, намиращ се в горната част на сайта. Готови ли сте за Rake Race ?

Какво представлява Rake Race, ще Ви разясним в следващите два три реда.

Този тип състезание е промоция, в която всички участници се състезават за даден награден фонд.

Изисква се от вас да генерирате повече рейк от останалите играчи. На финалът печели само един.

В обобщение, много и интересни игри Ви очакват, достатъчно е да отделите десетина минути на ден и да попрочетете някой друг съвет.

Никак не е за подценяване и раздел „Новини“ от където постоянно се добавя информация за предстоящи събития, идеи и предложения, както и настоящи победители в дадени покер състезания.

Post a comment

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin