Featured Posts

Футболни прогнози за 29.11.2009 След успешната събота - 100% познаваемост, 4 прогнозирани срещи и 4 познати ще се опитам да ви помогна...

Readmore

Футболни прогнози за 28.11.2009 Тотнъм - Астън Вила Дата и час: 28.11.2009; 17:00 Първенство: Англия, Премиършип Прогноза: гол/гол Коефициент:...

Readmore

Футболни прогнози за 28.11.2009 Тотнъм - Астън Вила Дата и час: 28.11.2009; 17:00 Първенство: Англия, Премиършип Прогноза: гол/гол Краен...

Readmore

Футболни прогнози за 22.11.2009 От днешните мачове се спрях на един - Тотнъм - Уигън.Ето и прогнозата ми: Тотнъм - Уигън Дата: 22.11.2009;...

Readmore

Футболни прогнози за 14.07.2009 Този уикенд няма да има мачове от големите европейски първенства, защото ще се проведат баражи...

Readmore

Футболни прогнози – лесни пари, без предварителни познания

Posted by admin | Posted in Полезно | Posted on 11-11-2015

0

football-prognosiss-logo6Сега е моментът да припечелите, седейки си пред телевизора и забавлявайки се, гледайки футболни двубои.
В период на влошена икономическа ситуация в страната ни, голяма безработица и липса на доходи, то можете да си изкарвате по една минимална заплата, седейки си на топло през зимните месеци. Достатъчно е само да проявите малко търпение, да попрочетете някой тънкости и съвети и сте готови за правенето на пари чрез прогнози онлайн.

По отношение на футболните прогнози – да, това си е вид хазарт, а всички знаем, че хазарта не е сигурен в перспектива. Именно поради тази причина е важно да бъдете целенасочени, информирани, подготвени.

Съществуват някои правила, които биха били полезни на Вас, четейки тази статия: Едно от тях – първото правило гласи, че не бива да се хвърляте на мачове с прекалено нисък коефициент. Важно е да знаете, че дори при привидно най-сигурните двубои, нещо може да се обърка в даден момент.
Като втори полезен съвет за Вас можем да споделим следното: Не залагайте и на прекалено високи коефициенти, и там шансът да бъдете изненадани е нищожен, едва ли ще бъдете късметлии, че всеки път да улучвате добри печалби.

Един от важните съвети е да бъдете информирани! Днес съществуват десетки, даже стотици проекти, които предоставят своите мнения за Висшата лига, за Италианското първенство, за Испанското и за други, актуални и с прикован интерес, футболни първенства.
Ето и едно подобно онлайн кътче (www.footballprognosis.com), където можете да получите най-актуалното и ново от този футбола като спорт, място, където ще получите най-новото, което се случва на терена, а и извън него – трансфери, футболни резултати, футболни постижения, рекорди и други.

Все пак всичко е във Ваши ръце и зависи изцяло от Вас, подобни сайтове са само информативни, като целта им е да Ви насочат точно и ясно и лесно да взимате решения.

Post a comment

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin